Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie.

voor slimme kids en hun ouders

Тема в разделе "In 't Hollandsch!", создана пользователем valeria, 8 мар 2013.

Метки:
 1. valeria

  valeria Присяжный переводчик

 2. valeria

  valeria Присяжный переводчик

  Aanstaande zaterdag 20 april hebben we in het kader van een Europees project een workshop speciaal voor teams van één ouder en één kind.
  Misschien vind je dit wel leuk om te doen. Meld je dan snel aan, want vol is vol!

  Workshop Autootjes ontwerpen (8+)
  Gezocht: nieuwsgierige ouders en hun kind die samen een workshop willen uitproberen!
  In deze ‘uitvind’-workshop gaan jullie samen aan de slag. Er is plaats voor tien teams van één volwassene en één kind. Jullie bouwen een voertuig met behulp van verschillende soorten materialen, testen het uit en bedenken al doende hoe het voertuig te verbeteren is. Na deze workshop is er nog tijd om de rest van NEMO te ontdekken.

  Meedoen?
  Ben je tussen de acht en de tien jaar oud en lijkt het je leuk om samen met één van je ouders aan een workshop deel te nemen waarbij samenwerken centraal staat? Meld je dan aan!

  · Wat: workshop voor 10 kinderen en 10 volwassenen
  · Voor wie: kinderen tussen de 8-10 jaar en één ouder/begeleider
  · Wanneer: 20 april van 11-13 uur
  · Bijzonderheden: we maken foto’s tijdens de workshop en vragen je een evaluatieformulier in te vullen
  · Kosten: Geen

  Meld je hier aan!

  FEAST is een Europees project waarin vijf Science Centra onderzoeken hoe ouders en begeleiders betrokken kunnen worden bij techniek- en wetenschapseducatie voor kinderen.

  Met vriendelijke groet,
  Science Center NEMO
   
  • Нравится Нравится x 1
 3. valeria

  valeria Присяжный переводчик

  к сожалению, мы уже переросли
  Betreft: De honderdste Wakker Worden Kinderlezing
  Op 16 februari vindt in Science Center NEMO om 11:00 uur de honderdste Wakker Worden Kinderlezing plaats. Sinds de eerste lezing in juni 2003 hebben al vele kinderen deze lezingen met plezier gevolgd.
  Samen met de Universiteit van Amsterdam organiseert Science Center NEMO iedere maand een lezing met een echte kindervraag: Kun je bacteriën eten? Waar komt de regenboog vandaan? Waarom is gras groen? De kinderen gaan samen met de wetenschapper van de UvA op zoek naar het antwoord.

  De honderdste lezing is bij hoge uitzondering niet alléén voor kinderen.
  In de tien jaar dat de lezingen worden gegeven, heeft u met uw kind(eren) de lezingen bezocht en mede tot een succes gemaakt. Graag uitnodigen we u, naast alle wetenschappers die de afgelopen tien jaar lezingen hebben gegeven, uit voor deze bijzondere jubileumlezing. Rob van Hattum, inhoudelijk directeur van NEMO geeft samen met prof.dr. Dymph van den Boom, rector magnificus van de Universiteit van Amsterdam, een kinderlezing over wetenschappelijk onderzoek doen: “Wanneer weet je iets zeker?”.
  Programma
  11.00 uur Wakker Worden Lezing door Rob van Hattum: Wanneer weet je iets zeker?
  12.15 uur Historische experimenten in de Evenementenzaal
  § Vacuümdemonstratie met Maagdenburger halve bollen en 16 kinderen
  § Valproef van Stevin vanaf een hoogwerker
  Aansluitend is er een eenvoudige maar feestelijke lunch

  Uniek samenwerkingsproject
  Wakker Worden is een uniek samenwerkingsproject van Science Center NEMO en de Universiteit van Amsterdam. Het is een goed voorbeeld van een samenwerking waarbij inhoudelijke kennis, educatieve expertise, uitgebreide netwerken én enthousiasme samen zijn gebracht met als doel wetenschap en techniek op een inspirerende manier te brengen.
  Aanmelden
  Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Laat ons bij voorkeur uiterlijk vrijdag 7 februari weten of u aanwezig kunt zijn viadit aanmeldingsformulier (klik hier).Werkt deze link niet? Mail dan naar groentjes@e-nemo.nl.
   

Поделиться этой страницей

Загрузка...