Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ (КНИГИ)

Тема в разделе "Объявления", создана пользователем valeria, 15 ноя 2004.

  1. valeria

    valeria Присяжный переводчик

    HET NEDERLAND VAN BOB DEN OJL

    Keldertheater Boekhandel Donner Rotterdam, Nieuwe Binnenwegplein, zondag 21 november 14.30 uur
    BOEKPRESENTATIE UITGEVERIJ DOUANE Joeri Nagibin: Het Nederland van Bob den Ojl (handelseditie van speciale uitgave Bureau Obelon, Rotterdam 2000)
    [..] In grote letters stond zijn naam ernaast, met de klank van paardenhoeven die over het wegdek schrapen: BOB DEN OJL. [...]
    De Russische schrijver Joeri Nagibin (1920-94) dubt of hij de verhalen van Bob den Ojl in het blad Buitenlandse literatuur (1975) zal lezen. Hij leest zelden meer iets nieuws waar hij van ondersteboven raakt. Hij doet het toch.. en is verkocht. Als hij als scenarioschrijver van de Kurosawafilm Dersu Uzala (1976) in Rotterdam belandt (Film International), zoekt hij contact met Bob en schrijft een prachtige literaire reportage over schrijver, werk, stad en land: Het Nederland van Bob den Ojl (verkoopprijs €10)
    U bent van harte uitgenodigd bij een uurtje over Bob den Uyl, Joeri Nagibin en hun werk. Met medewerking van Rien Vroegindeweij (vriend), Nico Keuning (biograaf) en Arie van der Ent (vertaler)

    Zie ook: www.uitgeverijdouane.nl Uitgeverij Douane, voor black-and-white power.
     
    Метки:
  2. Aap

    Aap Старожил

    Роттердам - хороший город, книжный магазин по воскресеньям работает. Попробую!
     

Поделиться этой страницей

Загрузка...