Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie.

"Питер" (фильм о Санкт-Петербурге)

Тема в разделе "Свободное время", создана пользователем Вилка, 26 авг 2004.

  1. Вилка

    Вилка Новичок

    Vanaf 9 september in 15 film theaters:




    'intieme observaties van zeven inwoners van Sint Petersburg'

    In PITER volgen we het dagelijkse leven van zeven inwoners van de stad Sint Petersburg. Hoewel de uiterlijke verandering van het stadsbeeld sinds het begin van de perestrojka als eerste in het oog springt, is de verandering van binnenuit, van de mensen zelf, het meest ingrijpend geweest.

    Een documentaire van Jessica Gorter en Frank Gorter
    www.filimon.nl


    Vanaf 9 september in 15 filmtheaters

    Voor extra informatie en het programma kijk op: www.docuzone.nl

    PITER wordt in de volgende theaters vertoond:
    Kriterion en Rialto in Amsterdam, Chassé Cinema in Breda, Haags Filmhuis in Den Haag, Plaza Futura in Eindhoven, Images in Groningen, Lumière Cinema in Maastricht, LUX in Nijmegen, Lantaren/Venster in Rotterdam en Filmtheater 't Hoogt in Utrecht. Het DocuZone programma wordt ook gedraaid in: Filmhuis Leewarden, De Lieve Vrouw in Amersfoort, Filmfoyer in Tilburg en Provadja in Alkmaar.


    5 september: feestelijke voorpremière PITER

    Op zondagmiddag 5 september om 15:30 uur zal in RIALTO te Amsterdam de feestelijke voorpremière van Piter plaatsvinden. Na afloop is er een vraaggesprek met de regisseurs. Ook kunt u borrelen en onder het genot van Russische hapjes de schilderijen bekijken van Gallery NR50, gespecialiseerd in Sovjet Kunst. Deze expositie vind plaats in het kader van de voorstellingen van de documentaire Piter. Zie www.gallerynr50.com

    Kaartjes voor deze speciale voorstelling zijn te reserveren bij RIALTO (dagelijks vanaf 13.00 uur): 020-67 68 700


     
    Метки:

Поделиться этой страницей

Загрузка...