Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie.

“Paradijs met Korting” (voor “intelligente allochtonen”)

Тема в разделе "In 't Hollandsch!", создана пользователем valeria, 20 июн 2006.

  1. valeria

    valeria Присяжный переводчик

    Speciale uitnodiging:

    Paradijs met Korting (van homo sovjeticus tot modelallochtoon)
    Krijn Boon Studio, ma 26 juni, 20.00 uur

    Het Productiehuis Rotterdam/De Rotterdamse Schouwburg nodigen u van harte uit voor haar allerlaatste voorstelling van dit seizoen: “Paradijs met Korting”. Gezien het onderwerp van deze voorstelling hebben wij gemeend u in het bijzonder uit te nodigen voor deze Productiehuis-voorstelling.

    Er is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, neemt u daarvoor contact op met marijke.stegen@rotterdamseschouwburg.nl. tel 010-4044111.

    Paradijs met Korting is een autobiografische vertelling van Nino Purtskhvanidze. Aan de hand van haar foto’s en met behulp van het Groene Boek, dé taalcursus Nederlands voor “intelligente allochtonen”, doet Nino P. verslag van haar inburgering in Nederland. De afgelopen jaren werd zij een bekende verschijning in Rotterdam: daar waar iets te doen was met kunst, cultuur en politiek was Nino P. Ze werd fotograaf en observator van haar nieuwe vaderland en de mensen die daarin leven.

    Nino P. werd in 1955 geboren in Georgië, een republiek in de Kaukasus en een voormalige republiek van de Sovjet-Unie. Na haar architectuur opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst in Tbilisi werkte ze als architect en decor- en kostuumontwerper. Sinds 1999 woont en werkt Nino P. in Rotterdam. Ze exposeerde haar foto's onder andere bij het Centrum Beeldende Kunst, het Goethe-Institut Rotterdam en diverse galeries. Paradijs met korting is Nino P.'s eerste theaterperformance.

    Wij hopen u te mogen ontvangen bij deze afsluiting van dit theater-seizoen en na afloop het glas te heffen op een bijzonder nieuw seizoen.

    Met vriendelijke groet,
    Annemie Vanackere
    (artistieke leiding Rotterdamse Schouwburg/Productiehuis Rotterdam)
     
    Метки:
  2. valeria

    valeria Присяжный переводчик

    geestig. heel erg leuk. het moet gezien worden.
     

Поделиться этой страницей

Загрузка...