Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie.

Есть ли закон

Тема в разделе "В Голландии", создана пользователем вера0208, 13 сен 2016.

?

есть ли закон о продажах перс.данных (логинов паролей) в голландии

  1. да

    1 голосов
    50,0%
  2. нет

    1 голосов
    50,0%
Можно выбрать сразу несколько вариантов.
  1. вера0208

    вера0208 Новичок

    есть ли закон о продажах перс.данных (логинов паролей) в голландии
     
    Метки:
  2. devoid

    devoid Админ

    а как же
    статья 232 уголовного кодекса нидерландов

    http://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel232
    Artikel 232
    1.
    Hij die opzettelijk een betaalpas, waardekaart, enige andere voor het publiek beschikbare kaart of een voor het publiek beschikbare drager van identificerende persoonsgegevens, bestemd voor het verrichten of verkrijgen van betalingen of andere prestaties langs geautomatiseerde weg, valselijk opmaakt of vervalst, met het oogmerk zichzelf of een ander te bevoordelen, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vijfde categorie.
    2.
    Met dezelfde straf wordt gestraft hij die opzettelijk gebruik maakt van de valse of vervalste pas of kaart als ware deze echt en onvervalst, dan wel opzettelijk zodanige pas of kaart aflevert, voorhanden heeft, ontvangt, zich verschaft, vervoert, verkoopt of overdraagt, terwijl hij weet of redelijkerwijs moet vermoeden dat de pas of kaart bestemd is voor zodanig gebruik.
     
    • Информативно Информативно x 2
  3. devoid

    devoid Админ

    там ещё есть статья 234
    Artikel 234
    1.
    Hij die stoffen, voorwerpen of gegevens vervaardigt, ontvangt, zich verschaft, verkoopt, overdraagt of voorhanden heeft waarvan hij weet dat zij bestemd zijn tot het plegen van een der in de artikelen 226, eerste lid, onderdelen 2° tot en met 5°, 231, eerste lid, 231a, eerste lid, 231b en 232, eerste lid, omschreven misdrijven, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaar of geldboete van de vierde categorie.
    2.
    Artikel 225, derde lid, is van overeenkomstige toepassing.
     

Поделиться этой страницей

Загрузка...